A A

 


»Nieuws
»Contact
»Bijscholingen
»Werken in de thuiszorg

 

 

Informatiebrochure

In onze cliënten informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »
brochure


In onze zzp informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »

 

Care Company thuiszorg

Care Company is een bemiddelingsbureau in de thuiszorg. Sinds mei 1991 bemiddelt Care Company voor cliënten om hen dag en nacht, in binnen - en buitenland, de beste zorg te bieden. Hierbij worden persoonlijke benadering en begeleiding hoog in het vaandel gehouden. Care Company streeft ernaar om binnen 24 uur de zorg voor u te organiseren.

 

Doel¨

De belangrijkste doelstelling van Care Company is hulp bieden in de thuissituatie om zo opname in een zieken-, verpleeg- of verzorgingstehuis te voorkomen. Cliënten kunnen dan zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving. Verpleegkundigen, ziekenverzorgenden of verpleeghulpen worden ingezet om optimale verzorging te bieden.

 

Zelfstandige ondernemers in de zorg

Care Company heeft geen zorgverleners in loondienst. Wij werken samen met Zelfstandige Ondernemers in de Zorg. Op het kantoor begeleiden de medewerkers met veel zorg het contact tussen de cliënt en de zorgverlener. Iedere zorgaanvraag geven zij persoonlijke aandacht om zo zorgverleners te selecteren met de juiste kwaliteiten, kennis en aandachtsvelden.