A A

 


»Nieuws
»Contact
»Bijscholingen
»Werken in de thuiszorg

 

 

Informatiebrochure

In onze cliënten informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »
brochure


In onze zzp informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »

 

Werken in de thuiszorg

Klik hier voor het inschrijfformulier

In de thuiszorg zijn verschillende mensen nodig. Niet alleen mensen met diploma’s zijn voor de cliënt waardevol. Ook mensen zonder gerichte opleiding maar met de nodige (levens)ervaring zijn onmisbaar in de thuiszorg.

In de thuiszorg heeft u de zorg voor één cliënt. Dit houdt in dat u alle tijd heeft om deze cliënt optimaal te verzorgen. Naast de eventuele verpleegkundige en lichamelijke verzorging is er genoeg tijd de omgeving te verzorgen. En niet te vergeten de vaak even belangrijke geestelijke verzorging. Ook heeft u te maken met de omgeving van de cliënt. Denk aan de eventuele partner, familie en kennissen. U bent als het ware een duizendpoot.

Werken als Zelfstandige Ondernemer in de Zorg (zoz)

Besluit u om via Care Company te gaan werken dan bent u niet in loondienst. U werkt dan als Zelfstandig Ondernemer in de Zorg (zoz). Een verschil met werken in loondienst is dat u als Zelfstandig Ondernemer bewust kiest voor de aan u aangeboden zorg, afgestemd op uw beschikbare tijd en belangstelling. Ook zijn er belastingtechnische voordelen aan het zelfstandig ondernemersschap. In onze brochure (rechts) staat hier uitgebreide informatie over.

 

Ondersteuning vanuit Care Company 
Als zorgverlener in de thuiszorg staat u er alleen voor. Er zijn geen collega’s direct in de buurt om u bij te staan in situaties waar u advies over wilt hebben. Mocht u met een vraag zitten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook buiten kantooruren zijn wij voor noodsituaties te bereiken via ons gewone nummer. De bereikbaarheidsdienst belt u binnen tien minuten terug zodat u overleg kunt hebben met de dienstdoende medewerker van Care Company.

Interesse om via Care Company te werken als zelfstandig ondernemer in de zorg? Laat het ons weten via het inschrijfformulier.

Bereikbaarheid
De vestiging van Care Company Laren is geopend op werkdagen van 09.00 t/m 17.00 uur. Daarnaast zijn wij voor noodgevallen telefonisch bereikbaar. U wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld.

Kantoor Laren                 035 - 531 18 80
Regio  Den Haag            070 - 389 77 00
Regio  Amsterdam          020 - 670 18 00