A A


»Nieuws
»Contact
»Bijscholingen
»Werken in de thuiszorg

 

 

Informatiebrochure

In onze cliënten informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »
brochure


In onze zzp informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »

 

Bedrijfsinformatie

Doel

De doelstelling van Care Company is om u precies die verpleging of verzorging te bieden via de zelfstandige zorgverleners waar u behoefte aan heeft, in uw eigen huis. Samen met u, uw familieleden en eventueel uw huisarts bepalen zij welke zorg u wenst en/of nodig heeft. Aan de hand hiervan worden verpleegkundigen, ziekenverzorgenden of verpleeghulpen ingezet om u optimale verzorging te bieden. Zo kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.


Uitgangspunten
Care Company richt zich op drie uitgangspunten, namelijk persoonlijke aandacht, deskundigheid en kwaliteit.

1. Persoonlijke aandacht
Vanaf het eerste moment begeleiden wij, met veel aandacht, het contact tussen onze cliënten en de zelfstandige zorgverlener. Iedere  zorgaanvraag behandelen we met persoonlijke aandacht om zo de juiste zelfstandige zorgverlener voor u te selecteren. Zodat deze niet alleen deskundig is, maar ook in uw persoonlijke sfeer en levensstijl past. Geheel kosteloos komen wij langs voor een intakegesprek.

2. Deskundigheid
De zelfstandige zorgverleners  via Care Company  hebben persoonlijke ervaring op het werkgebied van de (particuliere) thuiszorg. Care Company biedt een unieke combinatie van ervaring, persoonlijke aandacht en continuïteit. Wij ondersteunen en begeleiden veel cliënten en hun zorgverleners in de thuissituaties.

3. Kwaliteit
Care Company hecht veel waarde aan kwaliteit. Dit wordt door ons gewaarborgd door middel van het BTN keurmerk, ISO 9001 , Calibris en Ecabo. Voor meer informatie over deze instellingen verwijzen wij u door naar de pagina kwaliteit. Daarnaast bieden wij gekwalificeerde trainingen aan voor verzorgenden. Voor een overzicht van onze trainingen, verwijzen wij u naar de pagina bijscholingen.