A A

 


»Nieuws
»Contact
»Bijscholingen
»Werken in de thuiszorg

 

 

Informatiebrochure

In onze cliënten informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »
brochure


In onze zzp informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »

 

Reguliere zorg

de reguliere zorg bestaat uit:

1. Persoonlijke verzorging
Zij ondersteunen u op het gebied van persoonlijke verzorging of nemen activiteiten van u over. Denk aan hulp bij douchen, wassen op bed, aankleden, scheren, huidverzorging, hulp bij toiletbezoek, verzorgen van en hulp bij eten en drinken, medicijnen klaarzetten. 

2. (Gespecialiseerde) verpleging
Deze verpleging richt zich op herstel of voorkoming van verergering van de aandoening. Denk aan wondverzorging, toediening van medicijnen, geven van injecties, sondevoeding, advies hoe om te gaan met ziekte.

3. Ouderenzorg
In deze situatie bieden wij begeleiding bij lichamelijke verzorging, geestelijke begeleiding in geval van eenzaamheid of vergeetachtigheid en begeleiding bij de huishouding en het koken.

4. Ondersteunende begeleiding
Dit is gericht op bevordering of behoud van zelfredzaamheid. Denk aan ondersteuning bij dagbesteding en om beter de regie te kunnen blijven behouden over het eigen leven. Maar ook hulp bij gedragsproblemen of psychische stoornissen.

5. Terminale begeleiding
Wilt u thuis of in vertrouwde omgeving de laatste levensfase doorbrengen, dan kunnen zij u hierin terzijde staan met voor uw geschikte zorgverleners. De verpleegkundigen zijn in bezit van een BIG-registratie en voor speciale verpleegtechnische (voorbehouden) handelingen werken zij onder autorisatie van de behandelende geneesheer.

6. Dag- en nachtzorgmogelijkheden

Waak -en /of slaapnachten. Deze diensten lopen minimaal van 23:00 tot 07:00 uur.

De dagdiensten lopen van 07:00 tot 23:00 uur.

Alle zorgmomenten, in Nederland, hebben een minimum van 3 uur aaneengesloten.

7. Waak - en /of slaap nachtzorg 

Waaknachtzorg houdt in dat de zorgverlener in de nabijheid van de cliënt is en zonodig voortdurend observeert. Voor een onbezorgde nachtrust kunt u gebruikmaken van slaapnachtzorg.

Care Company bemiddelt zorg door heel Nederland en in het buitenland. Voor vragen en advies over zorg en de kosten daarvan kunt u contact opnemen met ons kantoor .Wij staan u graag te woord.