A A

 


»Nieuws
»Contact
»Bijscholingen
»Werken in de thuiszorg

 

 

Informatiebrochure

In onze cliënten informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »
brochure


In onze zzp informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »

 

Aanvraag zorglidmaatschap

"Wilt u niet dat er door derden over u wordt beslist.....leg dan uw wensen van te voren vast"

Voor het aanvragen van een zorglidmaatschap, zijn er een aantal stappen die moeten worden gedaan:

Stap 1 - Aanvragen informatie
U kunt zich aanmelden via het aanvraagformulier op de website van Care Company, maar ook  per post of telefoon. Wij sturen u graag een intake formulier toe.

Na ongeveer 2 weken nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak om het zorglidmaatschap met u door te nemen. 

Stap 2 - Intakegesprek
Na uw informatie te hebben ontvangen, bellen wij u om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Een ruime tijd voordat wij bij u langskomen, krijgt u een vragenlijst toegestuurd.U kunt zich dan in alle rust voorbereiden op het gesprek.

Misschien wilt u voorlopig alleen telefonisch contact, maar het kan ook zijn dat u het juist op prijs stelt als een van onze medewerkers bij u langskomt. Het voordeel hiervan is dat we persoonlijk kennis met u kunnen maken en dat u meteen gerichte vragen kunt stellen.

Tijdens het intakegesprek vragen wij gegevens van u die bij uw toekomstige zorgaanvraag van belang kunnen zijn. Het gaat vooral om wat u wel en niet wilt, kortom: uw persoonlijke wensen.

Vanzelfsprekend worden uw gegevens zeer discreet op ons hoofdkantoor bewaard volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Ieder half jaar wordt u door ons kantoor benaderd voor een gesprek om uw gegevens, indien nodig, aan te passen.


Stap 3 - Bemiddeling
Zodra u als lid onze zorg nodig heeft, dan is  één telefoontje voldoende om u direct de juiste hulp te bieden, geheel afgestemd op de door u aangegeven wensen. Voor vragen kunt u uw eigen contactpersoon bij ons op kantoor bellen. Zij heeft uw gegevens en kent uw situatie.